Over Lillebælt efter drama

Efter flere års pause er der igen håndbold-dyst mellem Kolding IF og GOG. I går var der kamp, og vi tog med Koldings fan-bus til Gudme.

KIF-fans har i fire år ventet på et gensyn med Gudme-hallen, hvor det ene store slag efter det andet stod i halvfemserne mellem de to ærkefjender Kolding og GOG, indtil GOG gik konkurs og måtte slås for at vende tilbage til den bedste gruppe. Lørdag blev håndbold-klassikeren vakt til live igen med en spændende kamp i Gudme.

Gi' den gas!

Der var garvede fans med i bussen. Nogle af dem kunne huske, hvordan det var før, og de så frem til et nyt opgør på den fynske bane. Omkring 85 KIF-tilhængere var med, og de blev opfordret til at give den gas under hele kampen, som skulle være en rigtig håndbold-oplevelse.

KIFs fan-klub hedder Den gyldne Hånd. Næstformand Steen Møller mener, GOG er den klub, KIF har haft de mest intense opgør med. Fan-klubben har fulgt GOG under nedturen og set frem til at de igen skulle spille i den bedste række. Derfor har KIF'erne også glædet sig til denne kamp.

Stor oplevelse

En stor kamp blev det. KIF Kolding-København vandt med 27-22, men oprykkerne fra GOG, havde stor ære af kampen. De to hold var ret jævnbyrdige, og KIF var kun foran 13-12 ved pausen.

KIF er dermed nummer to i den bedste række efter Skjern. Fin stemning, sagde en lidt hæs Steen Møller efter kampen. Stor oplevelse, fordi det var med GOG som modstander - og når favorit-holdet vinder, er oplevelsen endnu større.