TV der bevæger dig

Politi: Dræbte hustru og kørte selv i havnen

Det lig, som dykkere fandt i en Ford Mondeo i fjorden ud for lystbådehavnen i Kolding i sidste uge, er nu identificeret som Bent Ovesen.

02:45

Fredag formiddag blev en bil hævet op fra havnen i Kolding. Politiet bekræfter mandag, at det lig der blev fundet i bilen er Bent Ovesen, som dræbte sin kone og forsvandt i oktober 2017.

Foto: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD

1 af 2

Liget, som blev fundet af Forsvarets dykkere i Kolding Havn torsdag i sidste uge, er nu identificeret som Bent Ovesen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det er Retsmedicinsk Institut, der har arbejdet med at identificere liget, og det er via tandkort fastslået, at der er tale om Bent Ovesen. Det var der på forhånd en stærk formodning om, da bilens model og nummerplade svarede til Bent Ovesens, og da han ikke er set siden drabet på sin hustru den 28. oktober 2017 i parrets hjem i Kolding.

Dykkere fandt fredag Bent Ovesens bil i Kolding Havn Foto: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD

De retsmedicinske undersøgelser har ikke fundet tegn på, at der skulle være sket Bent Ovesen en forbrydelse, som har ført til døden. Derfor formoder Sydøstjyllands Politi, at Bent Ovesen selv har valgt at køre i fjorden efter drabet på sin hustru.

Efterforskningen i sagen indstilles nu, da politiet anser sagen for opklaret. Den bliver nu overdraget til anklagemyndigheden med henblik på en endelig juridisk vurdering.

Mest sete på tvsyd.dk