TV der bevæger dig

Politiet har fået flere henvendelser efter voldsomt knivoverfald

Politiet har fået flere henvendelser fra folk i sagen om et drabsforsøg mandag aften mod en 26-årig kvinde på Skovvejen i Kolding.

Politiet har opfordret vidner og andre med informationer om, hvad der er sket i og ved lejligheden på Skovvejen i Kolding om at kontakte politiet. Foto: Localeyes.dk

Den 26-årige kvinde blev mandag aften ved 18-tiden fundet liggende livløs nedenfor sin lejlighed hårdt såret af adskillige knivstik.

Samme aften blev tre udenlandske mænd anholdt og sigtet i sagen.

Politiet har opfordret vidner og andre med informationer om, hvad der er sket i og ved lejligheden på Skovvejen i Kolding om at kontakte politiet.

Læs også Kvinde styrtet ned fra lejlighed efter knivstikkeri

- Vi har fået en række henvendelser, som nu indgår i vores videre efterforskning. Vi vil fortsat gerne høre fra alle, der sidder inde med viden om kniv-overfaldet, siger Frede Nissen, der er leder af Sydøstjyllands Politis efterforskning af drabsforsøget, til TV SYD.

I et grundlovsforhør tirsdag blev en 37-årig mand, der er kvindens tidligere samlever og far til deres to-årige barn, varetægtsfængslet i fire uger, mens en 29-årig bror til den 37-årige blev varetægtsfængslet i to uger. Den tredje anholdte, en 26-årig mand, blev løsladt.

I lejligheden mandag aften var også kvindens to to-årige barn, som hun har sammen med sin tidligere samlever. Barnet er nu i pleje på foranledning af de sociale myndigheder.

Tirsdagens grundlovsforhør blev holdt for lukkede døre, så de tre mænds forklaringer er ikke kendt af offentligheden.

Vicepolitiinspektør Frede Nissen oplyser onsdag eftermiddag, at den 26-årige kvindes tilstand er stabil -men fortsat kritisk.