Politiet kører ekstra nat-patrulje for at stoppe ferie-tyve

Sydøstjyllands Politi har her i efterårsferien sendt ekstra patruljer ud på gader og stræder om natten for at stoppe en bølge af indbrud, hvor tyvene bryder ind i boliger og virksomheder.

Mens mange virksomheder og boliger står ferietomme i denne uge, så oplever politiet, at en indbrudsbølge har ramt Sydøstjylland.

De seneste nætter er det især Kolding, der er blevet ramt. Natten til onsdag har der igen været en stribe indbrud, selvom mandskab og hunde fra Sydøstjyllands Politi har patruljeret tæt i byen.

- Vi har haft både hundevogn og flere patruljevogne på gaden og stoppet mistænkelige køretøjer og personer. Det har dog ikke ført til anholdelser, siger vagtchef Mikkel Ross, Sydøstjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Sydøstjyllands Politi har valgt en bevidst synlig og offensiv strategi i kampen mod de meget aktive tyve, der udnytter efterårsferieugen til en ekstra aktiv kriminel indsats.

- De næste nætter er vi også klar til en øget indsats, som vi kan flytte rundt i vores politikreds, hvis vi får meldinger om, at der ekstra gang i indbrud. Vi er meget interesseret i at få tip fra borgere, der ser noget mistænkeligt - og så rykker vi, lover vagtchef Mikkel Ross.