Politiet søger bilist efter biljagt torsdag

En bilist nåede kun at undvige ved at køre op på cykelstien, da politiet torsdag eftersatte en 38-årig mand. Nu vil politiet gerne høre fra bilisten.

Omkring klokken 17 torsdag eftersatte politiet en 38-årig mand fra Kolding, som ikke ville stoppe bilen på politiets anmodning.

På vej op af Skovvangen i Kolding snitter den eftersatte bil en anden bil, inden den eftersatte bilist kører frotalt ind i en tredje bil på Skovvangen mellem Nørremarksvej og C.F. Tietgensvej.

Den bil, som politiet ønsker at høre fra, er dog en helt fjerde bil, som på vej ned af Skovvejen også er ved at blive ramt af den eftersatte bil, men som undviger ved at køre op på cykelstien.

Politiet vil gerne i kontakt med en 40-50 årig kvinde med halvlangt, mørkt, krøllet hår. Du var muligvis iført lilla jakke og kørte i en Citroën C1 eller lignende bil. Bilen er muligvis rød eller har en mørk farve.

Så kørte du fredag omkring ved 17-tiden ned af Skovvangen i Kolding, undveg du en anden bilist med nød og næppe ved at køre op på cykelstien og passer ovenstående beskrivelse på dig og din bil, så vil politiet gerne høre fra dig.

Politiet kan som altid kontaktes på telefon 114

.