Politiet søger vidner: Kvinder på 90 og 87 blev udsat for hjemmerøveri

Natten til søndag den 29. oktober blev to ældre kvinder udsat for hjemmerøveri i Christiansfeld. Begge kvinder blev indespærret og frarøvet værdier.

Det ene hjemmerøveri blev begået mod en 90-årig kvinde på Vestervang i Christiansfeld omkring kl. 2.00 i nat, vintertid, hvor den 90-årige kvinde overraskede tre gerningsmænd i sit hjem.

quote

Vi formoder, der er tale om de samme gerningsmænd, og vi håber nu, at vidner kan hjælpe os nærmere en opklaring af de to sager.

Jesper Engelund, politikommissær og vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Hun beskriver gerningsmændene som udlændinge og fortæller, at de talte gebrokken dansk. Gerningsmændene låste den 90-årige kvinde inde i soveværelset, mens de frarøvede hende værdier i hjemmet. Sydøstjyllands Politi fik anmeldelsen kl. ca. 11.00 søndag den 29. oktober, hvor den 90-årige kvinde kort forinden var blevet fundet af en nabo, som hjalp hende ud af det aflåste soveværelse.

Det andet hjemmerøveri blev begået mod en 87-årig kvinde på Gammel Kongevej, også i Christiansfeld. Kvinden overraskede tre gerningsmænd i sit hjem omkring kl. 2.30, vintertid, og den 87-årige beskriver ligeledes de tre gerningsmænd som udlændinge og fortæller også, at de talte gebrokkent dansk. Gerningsmændene spærrede den 87-årige kvinde inde på badeværelset, hvor de barrikaderede døren med et bord, mens de frarøvede hende smykker og andre genstande i hjemmet.

- Vi formoder, der er tale om de samme gerningsmænd, udtaler politikommissær Jesper Engelund, vagtchef fra Sydøstjyllands Politi, og vi håber nu, at vidner kan hjælpe os nærmere en opklaring af de to sager. 

Ingen af de to kvinder har lidt fysisk overlast og har det begge efter omstændighederne godt.

Har du set gerningsmændene, eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med at opklare sagerne, så kontakt dem på 1-1-4.