Politiet til rockerfester

Sydøstjyllands Politi tog fredag aften til rockerfester hos Bandidos i Kolding og Hells Angels i Vejle. To blev anholdt for besiddelse af narkotika. Den ene er netop blevet varetægtsfængslet frem til 10. marts, sigtet for handel med narkotika.

I Kolding var der åbningsfest med omkring 150 deltagere i de nye klub-lokaler på Værkstedsvej 8 i KOlding. En del af gæsterne til rockerfesten i Kolding var fra udlandet. Bandidos MC Kolding har for nylig lejet sig ind i lokalerne på Værkstedsvej.

- Formålet med politiaktionen var at monitere deltagerne, afdække eventuelle strafbare forhold og at sikre ro og orden, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

SKAT med til razzia

I politi-aktionen deltog udover et større antal politifolk også en række medarbejdere fra SKAT.

Også i Vejle var omkring 40 personer samlet til fest i rocker-miljøet: i Hells Angels-lokaler på Jellingevej var der såkaldt fredagsbar.
Her anholdt politiet to personer. Den ene, en mand på 19 år, sigtes for handel med narkotika. Den 19-årige, der er medlem af AK 81 - en støttegruppe til HA - bliver her først på eftermiddagen lørdag fremstillet i grundlovsforhør.

Derudover blev en mand på 25 år anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Han blev dog senere løsladt.
Yderligere tre personer blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.
 

Ransagning

Grundlaget for ransagningen i Vejle var mistanke om overtrædelse af spiritusafgiftsloven, øl- og vinafgiftsloven og mineralvandsafgiftsloven. Ifølge TV SYD's oplysninger blev der båret adskillige kasser med drikkevarer ud fra HA-lokalerne i Vejle i forbindelse med razziaen.