Prins Henrik drak dansk hvidvin

Prins Henrik - og de øvrige gæster - fik serveret hvidvin fra Dons til dagens frokost på Koldinghus. Og meldingerne lyder på, at prinsgemalen bad om at få mere.

Kokke og tjenere fra hotel Koldingfjord havde travlt hele formiddagen med at foreberede frokosten.

Menuen til frokosten

Her er menuen:
Hvide asparges med fjordrejer og sause mousseline.
Dansk kalvefilet med sommerærter, ramsløg og små nye kartofler i løvstikkesmør.
Rabarber trifli a la Koldingfjord med syltede rabarber, makronskum og hvid chokoladeiscreme.

Til frokosten blev som nævnt serveret en lokal hvidvin: 2009 Orion Naturel, Skærsøgaard, Dons.

Desuden nød selskabet en 2008 Bourgogne Rouge, Domaine Beaumont, Bourgogne, og til deserten en 2006 Whelener Sonneuhr Auslese Riesling fra Mosel.