TV der bevæger dig

Prins Henrik drak dansk hvidvin

Prins Henrik - og de øvrige gæster - fik serveret hvidvin fra Dons til dagens frokost på Koldinghus. Og meldingerne lyder på, at prinsgemalen bad om at få mere.

03:30

Hvidvinen fra Dons.

Rorretten med fjordrejer anrettes

En stribe kokke fra hotel Koldingfjord anrettede frokosten.

Dronning Margrethe forlader Koldinghus efter frokosten.

1 af 6

Kokke og tjenere fra hotel Koldingfjord havde travlt hele formiddagen med at foreberede frokosten.

Menuen til frokosten

Her er menuen:
Hvide asparges med fjordrejer og sause mousseline.
Dansk kalvefilet med sommerærter, ramsløg og små nye kartofler i løvstikkesmør.
Rabarber trifli a la Koldingfjord med syltede rabarber, makronskum og hvid chokoladeiscreme.

Til frokosten blev som nævnt serveret en lokal hvidvin: 2009 Orion Naturel, Skærsøgaard, Dons.

Desuden nød selskabet en 2008 Bourgogne Rouge, Domaine Beaumont, Bourgogne, og til deserten en 2006 Whelener Sonneuhr Auslese Riesling fra Mosel.