TV der bevæger dig

Rasteplads spærret på motorvejen ved Kolding

Rastepladsen Hylkedal Øst, der betjener trafikanterne i nordgående retning på E 45 ved Kolding er mandag morgen spærret for indkørsel, da politiet er i gang med at undersøge stedet efter en anmeldelse om, at der ved 6-tiden er fundet en livløs mand på rastepladsen. Om der er tale om en forbrydelse, sygdom eller ulykke er uklart.

Vagtchef Svend Pedersen hos Sydøstjyllands Politi oplyser til TV SYD, at politiet er i gang med afhøringer og tekniske undersøgelser.

- Vi fik en anmeldelse kort efter klokken seks og vi har endnu ikke overblik over, hvad der er sket. Vi skal er i gang med at danne os et billede af om der er tale om en forbrydelse, sygdom eller ulykke, siger vagtchefen.

Politiet oplyser kort efter klokken 9, at en tilkaldt læge på rastepladsen umiddelbart kunne konstatere, at den livløse mand var død.

Den døde mand blev fundet liggende i det fri kort efter klokken 6 mandag morgen. Tililende personale fra rastepladsens infoteria forsøgte forgæves at genoplive manden.

Rastepladsen er fortsat spærret for indkørsel, mens politiet arbejder. Trafikken på motorvejen kan passere uden problemer.

Rastepladsen er hver nat fyldt til bristepunktet med lastbiler og overnattende chauffører, hvad også var tilfældet natten til mandag.

Den døde mand blev fundet liggende i det fri på Hylkedal Øst kort efter klokken 6 mandag morgen.