TV der bevæger dig

Rudeknuser-tyve fortsætter deres hærgen - og har bredt sig nordpå

Bølgen af rudeknusninger og indbrud i parkerede biler fortsætter. Natten til tirsdag har Sydøstjyllands Politi fået meldinger omkring 20 nye tilfælde.

Her er en af de biler, der natten til tirsdag har fået knust ruderne og tømt for værdier.

Efter et døgns pause er der natten til tirsdag knust ruder og begået indbrud i omkring 20 biler i både Kolding- og Vejleområdet. Det oplyser vagtchef Lars Grønlund, Sydøstjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

Læs også Politiet håber at video-overvågning kan afsløre rudeknusertyve

På samkørselspladsen på Kokholm nær Hotel Scandic i Kolding er rudeknuserne tilsyneladende blevet forstyrret og har under flugten smidt denne hammer. Foto: Michael Nielsen, TV SYD

Rudeknusningerne og indbrud i bilerne har i nat bredt sig til Vejle. De seneste fem døgn er der anmeldt op mod 50 tilfælde i og omkring Kolding - og nu altså også Vejle. 

Siden torsdag har der været en bølge af disse indbrud i et område omkring Kolding - fra Christiansfeld i syd og Vamdrup i vest. Og ikke mindst flere samkørselspladser ved motorvejen udenom Kolding har været ramt.

Efter et lille døgns pause fra søndag eftermiddag har tyvene nu genoptaget deres hærgen, som i nat bl.a. gik ud over biler på parkeringspladsen ved Scandic Hotel i Bramdrupdam og altså parkerede biler i Vejle nær motorvejen.

- Vi har patruljeret intensivt i aften-og nattetimerne på de udsatte steder, og alligevel er det lykkedes tyvene at slå til, siger vagtchef Lars Grønlund, Sydøstjyllands Politi. 

Læs også 13 biler har fået knust ruder og er tømt for værdier