TV der bevæger dig

Rynkeby rykker ud efter juletræer

Igen i år rykker Team Rynkeby Trekanten ud efter juletræer. Det koster 75 kroner at få et juletræ hentet, og pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Billedet er fra sidste år, hvor Team Rynkeby Trekanten udnyttede hver en ledig plads, for at få plads til så mange juletræer som muligt. Foto: Thor Hedegaard Larsen, TV SYD

Lørdag den 29. december fra klokken 8.00 kører Team Rynkeby Trekanten for tredje år ud og henter brugte juletræer hos borgerne i blandt andet Kolding, Vejle, Fredericia og Horsens.

Det er først i de her dage efter juleaften, at det går op for folk, at de skal af med deres træ.

Per Emge, team manager, Team Rynkeby Trekanten

Det er sidste chance for at bestille afhentning torsdag den 27. december, og i år håber de at slå sidste års antal afhentninger.

- Sidste år hentede vi 900 juletræer, og i år regner vi med at hente 1.000, fortæller Per Emge, der er team manager for Team Rynkeby Trekanten.

Selv folk uden juletræ donerer

Dagen før har Team Rynkeby Trekanten modtaget 500-600 bestillinger på afhentninger. Det er et helt normalt antal afhentninger på nuværende tidspunkt i forhold til de sidste år.

Her henter Team Rynkeby Trekanten juletræer:

- 5500 Middelfart

- 6000 Kolding

- 6051 Almind

- 6052 Viuf

- 6580 Vamdrup

- 6640 Lunderskov

- 7000 Fredericia

- 7100 Vejle

- 7120 Vejle Ø

- 8700 Horsens

- 8722 Hedensted

Se mere

- Folk tænker ikke på at komme af med deres juletræ op til jul. Det er først i de her dage efter juleaften, at det går op for folk, at de skal af med deres træ, fortæller Per Emge.

Det koster 75 kroner at få sit juletræ hentet af Team Rynkeby Trekanten. Alle udgifter til biler, brændstof og trailerleje sponsoreres, så donationen går ubeskåret til Børnecancerfonden, og juletræerne bliver afleveret på kommunens genbrugsplads.

Per Emge tror ikke, at det er beløbet, der er det afgørende. Det er nemheden, og at man har mulighed for at støtte et godt formål.

- Nogle donerer mere end de 75 kroner. Andre har ikke engang et juletræ, men donerer penge alligevel, fordi de gerne vil støtte et godt formål, fortæller Per Emge.

Mange gengangere

I begyndelsen af december postede Team Rynkeby Trekanten et opslag om juletræsafhentningen på Facebook. Her har de fået mange positive kommentarer.

- De fleste skriver, at det er en god måde at komme af med juletræet på, og at man støtter et godt formål, siger Per Emge og tilføjer:

-  Mange skriver også, at de bestilte afhentning sidste år, og at de vil gøre det igen i år.

Kommentarerne stemmer overens med Per Emges liste med bestilte afhentninger. Her er mange nemlig gengangere.

www.teamtrekanten.dk/jul kan du bestille afhentning af dit juletræ.

Mest sete på tvsyd.dk