Så er valget i gang på TV SYD

TV SYDs valgdækning begynder onsdag aften på Fanø og kommer rundt i alle 14 kommuner og Region Syddanmark inden kommunalvalget den 21. november.

Der er en lille måned til kommunalvalget, og i aften går det løs med den første valgdebat på TV SYD+. Fanø Skole lægger lokaler til den første af 15 debatter, hvor en kandidat fra hvert parti og liste deltager. Derefter går det rundt i hele Syd- og Sønderjylland helt op til valget tirsdag den 21. november.

TV SYD var i september rundt i alle 14 kommuner for at tale med folk.

quote

Vores dækning af dette valg tager afsæt i borgernes dagsorden.

Claus Christensen, chefredaktør, TV SYD

- Vores dækning af dette valg tager afsæt i borgernes dagsorden. Vi spurgte syd- og sønderjyderne om, hvad der optager dem i deres hverdag. Det vil både debatterne på TV SYD+ og vores øvrige valgdækning bære præg af, siger TV SYDs chefredaktør Claus Christensen.

Om baggrunden for at høre, hvad folk i regionen mener, siger han:

- Det er helt afgørende for os, at vi ikke sidder i Kolding og gætter på, hvad der betyder noget for vores seere. Hvis vi skal være med til at klæde seerne på til at træffe et valg, skal vi sørge for, at politikerne giver brugbare svar på de emner, der er allervigtigst i de enkelte kommuner. Det sætter vi alle vores kræfter ind på.

Valgdebatterne sendes direkte på TV SYD+ klokken 19.55. Den sidste debat foregår søndag den 19. november - to dage før valget  - i forhallen på Kolding Sygehus. (Se oversigten nedenfor).

Du kan altid skrive til os på valg@tvsyd.dk, hvis du har noget på hjertet, som du synes, vi skal beskæftige os med.

Her sender TV SYD debat fra: