Sådan var det på LM Wind Power

TV SYD har fået lov at se en privat video optaget på LM Wind Power i 2005. En tidligere medarbejder har på en arbejdsdag filmet de faktiske arbejdsforhold. Billederne afslører en række overtrædelser af arbejdsmiljøloven.

Tidligere medarbejder, Bjarne Dørr fra Toftlund, har valgt at stå frem og offentliggøre de private optagelser for at vise TV SYDs seere dagligdagen som den virkelig var på LM Wind Power i 2005.

En lang række medarbejdere har i flere indslag på TV SYD kritiseret arbejdsmiljøet på LM og sagt, at de er blevet syge af arbejdet med opløsningsmidlet styren. Et giftigt stof, der anses for at være særdeles sundhedsskadeligt og kræftfremkaldende.

Medarbejderne har klaget over symptomer som konstant hovedpine, opkast, bylder og cyster i hjernen.

Ledelsen på LM Wind Power har gang på gang nægtet at kommentere de konkrete anklager fra tidligere medarbejdere, og gang på gang har ledelsen sagt, at den ikke kan genkende det billede, som de tidligere medarbejdere giver af virksomheden.

Søndag aften får seerne så muligheden for at se et autentisk billede af den hverdag medarbejderne på LM Wind Power blev budt i 2005.