TV der bevæger dig

Se video: Optimisme overfor støjskærm til Bramdrupdam

En række borgere i Bramdrupdam ved Kolding har i flere år klaget over støj fra den nærliggende motorvej. Onsdag besøgte formanden for Trafikudvalget i Kolding Transportudvalget for at drøfte muligheden for en støjskærm.

Der er måske en støjskærm på vej til Bramdrupdam. En delegation fra Kolding havde foretræde for Transportministeren onsdag.

Støj fra biler, lastbiler og motorcykler er hver dag en del af en gruppe beboeres lydtapet, når de går ud i deres haver. De har i mange år forsøgt at få politikere til at gøre noget ved problemet, indtil videre uden held. Men noget tyder på, at der er en løsning på vej nu.

En delegation fra Kolding Kommune har onsdag været i København for at fremlægge sagen for Transportudvalget på Christiansborg. Og der var optimisme at spore hos formanden for Transportudvalget i Kolding, Knud Erik Langhoff (K), efter mødet.

- Jeg har faktisk armene oppe efter at have haft foretræde for transportudvalget. De viser positive tendenser i retning af at gøre noget derude, siger Knud Erik Langhoff til TV SYD umiddelbart efter mødet.

01:54 Luk video

Se hele interviewet med Knud Erik Langhoff her (varighed 1 minut 55 sekunder)