TV der bevæger dig

Se videoen: Team Rynkeby ankommer til Paris med sang

Rynkeby-holdene fra Trekanten og Sønderjylland ankom lørdag til Paris med sang.

00:46

Se her, hvordan det så ud og lød, da Team Rynkeby ankom til Paris tidligere lørdag. Foto: Chris Pedersen, privatoptagelser.

Team Rynkeby ankommer her til Paris. Foto: Chris Pedersen, TV SYD

1 af 2

”Trekanten tager til Paris, det gør vi på bedste vis. Op af bjerget alle mand, simpelthen fordi vi kan.”

Sangen rungede igennem Paris’ gader lørdag eftermiddag, da det ene af de to lokale Team Rynkeby-hold gjorde opmærksom på sin ankomst til Frankrigs hovedstad sammen med de andre i alt 1500 motionscyklister.  

Afslutningen fandt sted på Prairie du Cercle Sud i det nordøstlige hjørne af Paris, hvor op mod 5000 mennesker tog imod Team Rynkebys motionscykelryttere fra Danmark, Sverige, Norge, Findland og Færøerne.

- Det har været en fed tur, men det har været lidt hårdt, fortæller Chris Pedersen, der til daglig arbejder på TV SYD, og som er en af de mange deltagere i årets Team Rynkeby.

Team Rynkeby kørte i år for 15. gang til Paris – en tur på ca. 1200 kilometer. De penge, som Team Rynkeby indsamler, går ubeskåret til den lokale børnecancerorganisation.

00:36

Rytterne var glade - og en smule trætte - da de ankom til Paris. Hør her Chris Pedersen gøre status, da de ankommer til Paris.

Luk video
Mest sete på tvsyd.dk