Seerstorm i antenneforening: Betaler gebyr tilbage til 20.000

Antenneforeningen i Kolding har oplevet en seerstorm. Ikke over dårlige programmer, men over et gebyr på 25 kr. Det betales nu tilbage til 20.000 medlemmer.

Antenneforeningen i Kolding (AFIK) lægger sig fladt ned efter større protest mod deres opkrævningsmetoder tidligere i dag. Derfor har antenneforeningen besluttet at eftergive alle 20.000 medlemmer et gebyr på 25 kr.

Antenneforeningen er begyndt selv at sende opkrævninger ud. Men regningerne kom ikke til kunder før 31. maj - og betalingsfristen var 1. juni. Mange modtog først opkrævningen den 1. juni.

Der er på regningeren opkrævet et PBS-gebyr på 25 kr.

Det vakte harme hos de mange kunder Flere tusinde har forsøgt at ringe til Antenneforeningen, men er ikke kommet igennem. 

Derfor har AFIK undskyldt og lovet, at de sender gebyrerne retur.  Foreningen undskylder derudover på sin hjemmeside.

Problemet er opstået efter antenneforeningen opsagde en opkrævningsaftale med EWII (tidligere Tre-For), fordi de ikke var tilfredse med servicen. Mange mennesker viste sig så dog ikke at være tilfredse med Antenneforeningen egen måde at gøre det på. På et tidspunkt var der 1500 opkald til antenneforeningen - og mange kom ikke igennem.