TV der bevæger dig

Slagkraftigt cykelhold præsenteret

Et af Danmarks bedste cykelhold præsenterede torsdag sit hold til den nye sæson i Kolding. Holdet har mistet ryttere, men er blevet suppleret med nye talenter og enkelte profiler

Dennis Ritter præsenterede det nye hold til den kommende cykel-sæson.

Holdet hedder Team TREFOR Bluewater. Og de brede smil var klistret på til ære for alle kameraerne i energi-selskabets hovedkvarter i Kolding.

- Vi har et rigtig slagfast hold. Både med en masse erfaring, men også med en masse unge drenge, der vil frem over jorden, siger sportschef Allan Johansen til TV SYD.

En svensk mester i landvejscykling, Sebastian Lander, samt baneløbsspecialisten Alex Rasmussen er nogle af de nye, der er stødt til holdet.

- Jeg synes, at vi har rigtig mange vindertyper på det her hold. Hvilket er sjældent, man skal lede lange længe efter på andre hold, og det gør, at vi får en god kemi på holdet.

Også cykeleksperten Dennis Ritter fra TV2 Sport ser muligheder i det nye hold.

- Jeg vil sige, at holdet har løftet sig et nøk år og år ? og endda et stort nøk i år, selv om man har mistet profiler, siger han til TV SYD. Jeg synes, at sammensætningen ser enormt lovende ud. De kommer ikke til at ligger under for hverken Cult eller hvad de ellers hedder. De kommer til at give dem kamp til stregen.

00:33 Luk video

Dennis Ritter om det nye hold (0:51)

Mere sport