TV der bevæger dig

Slagteri-affald spærrede motorvejen mellem Christiansfeld og Kolding

Tabt slagteri-affald spærrede onsdag morgen i fire timer motorvej E 45 i nordgående retning mellem Christiansfeld og Kolding, mens der blev ryddet op. Motorvejen blev genåbent klokken 08.

Der har ligget ildelugtende slagteri-affald på motorvejen og gjort kørebanen glat og smattet. Foto: Brand & Redning Sønderjylland

Motorvej E 45 var onsdag morgen spærret i fire timer mellem Christiansfeld og Kolding, mens der blev ryddet op efter tabt slagteri-affald. Foto: Google Maps

1 af 2

Det var en lastbil med slagteri-affald, der over en længere strækning havde tabt en del af sit læs. Det blev opdaget kort før klokken 04.

- Der har ligget ildelugtende slagteri-affald på motorvejen og gjort kørebanen glat og smattet. Derfor er motorvejen de seneste timer blevet spulet ren fra Haderslev og mod nord, siger vagthavende Kenneth Molberg, Vejdirektoratets Trafikcenter, til TV SYD. 

Motorvej E45 var spærret i nordgående retning fra Christiansfeld, mens der blev ryddet op og spulet. Trafikken  blev ledt fra motorvejen ved afkørsel 66 og via landevej 170 frem til Kolding og tilbage på motorvejen ved Kolding Syd. 

Det gav pres på indfaldsvejen til Kolding Syd i morgentrafikken, hvor der på landevej 170 stort set var kø fra Christiansfeld til Kolding.