TV der bevæger dig

Solar får adgang til nye markeder

Solar A/S med hovedsæde i Kolding har købt fire udenlandske grossist-virksomheder. Dermed forøges koncernens årlige omsætning med ca. halvanden milliard kroner.

Solars hovedsæde midt i Kolding. Foto: C.B. Andersen Foto: Photographer : CBAndersen

Solar har de seneste år opkøbt ti selskaber. Firmaet har en lang tradition for at opkøbe selskaber. De fire selskaber er el-grossister i Holland og Belgien, plus to  installationsfirmaer i Tyskland og Østrig.

- Vi arbejder strategisk på at sikre os en position som den førende tekniske grossist, siger koncernchef Flemming H. Tomdrup. Det sker dels ved geografisk ekspansion og dels ved at udvide produktsortiment og teknisk kompetence inden for både el-, vvs- og ventilationsprodukter. Her får vi både adgang til nye markeder og til mere end 500 kompetente medarbejdere.

Veldrevne selskaber

Med opkøbet styrker Solar sin markedsposition i Holland og Tyskland og får samtidig adgang til to nye markeder i form af Belgien og Østrig.

- Det er veldrevne selskaber, der alle er overskudsgivende i dag. Det har vi fuld tiltro til, at de også fremadrettet vil være, siger koncernchef Flemming H. Tomdrup.