Den aktuelle opskrift på nationalretten er kreeret af Ninna Bundgaard Christensen, 32 år og souschef i køkkenet på Hotel Comwell, Kolding, og indehaver af firmaet Food Addict.
- Vi har fået en debat om noget så vigtigt, som dansk madkultur. Hvad er gode, danske råvarer og hvad er det for nogle retter, der er typisk danske? Det har præcis været det, der har været mit formål. Det, må man sige, er lykkes til overmål, siger Dan Jørgensen til Ritzau.
Fakta om stemmetallene:
- Stegt flæsk med persillesauce: 27.893
- Smørrebrød med gravad laks og kartofler: 17.041
- Hakkebøf med bløde løg og stegte rodfrugter: 7625
- Karbonader med stuvede grønærter: 3406
- Brændende kærlighed: 2423
- Æbleflæsk: 2276
- Stegte sild med kartoffelkompot: 2113
- Stegt svinekotelet med stuvet hvidkål: 486
Kilde: Fødevareministeriet, nationalret.dk
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.