TV der bevæger dig

Spansk håndboldstjerne er tæt på dansk topklub

Verdensmester fra FC Barcelona skal de næste tre sæsoner spille for KIF Kolding København.

Albert Rocas er ny mand i Kolding. (foto: fcbarcelona.com)

Den danske håndboldliga bliver efter al sandsynlighed beriget med en af verdens bedste fløjspillere de kommende sæsoner.

KIF Kolding København er tæt at skrive kontrakt med Albert Rocas, der i øjeblikket er holdkammerat med danskeren Jesper Nøddesbo i den spanske storklub FC Barcelona.

- KIF Kolding København er meget tæt på at kunne præsentere den spanske verdensmester Albert Rocas, som ny KIF-spiller i de næste tre sæsoner, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

De to klubber og spilleren er enige om skiftet, og kun et besøg hos sundhedsstaben med negativ udfald kan hindre kontrakten, forklarer den danske klub.

Albert Rocas skal tirsdag igennem et lægetjek i Danmark. Og finder lægerne ingen skavanker, vil han blive præsenteret på et pressemøde klokken 13.00 samme dag i Trefor Arena Kolding.

Den 31-årige højrefløj har i 10 år været en fast del af det spanske landshold, der har vundet OL-, EM- og VM-medaljer. Senest VM guld på hjemmebane i januar 2013.

Jens Boesen, direktør for KIF Kolding København, har i flere år fulgt den spanske medaljesluger.

- Jeg føler det som et absolut scoop at kunne tilknytte Albert Rocas til vores hold. Jeg har kendt ham, siden han spillede sammen med Lasse (Boesen, red.) i Pamplona, og kender ham som en virkelig god fyr både på og uden for banen.

- Hans CV som håndboldspiller kunne jo dække en hel karriere, men han er kun 31 år og har masser af år i sig endnu, siger Jens Boesen.

Mere sport