Spellerberg på landsholdet

KIF Kolding-København vandt i går topkampen mod Skjern, og Bo Spellerberg var så godt spillende, at han fik en plads på landsholdet.

KIF Kolding-København er lige nu det bedste herrehåndboldhold i Danmark. Det er konklusionen efter et dramatisk topbrag i Brøndby-Hallen, hvor den jysk-københavnske klub vandt over Skjern Håndbold. 29-27 lød slutcifrene i hjemmeholdets favør, efter at KIF Kolding København førte 18-15 ved pausen.

Topscorer

KIF Koldings Bo Spellerberg og gæsternes Kasper Søndergaard var kampens helt store spillere med henholdsvis 10 og 9 mål. Bo Spellerberg har ikke været med på landsholdet i et stykke tid, og han virkede stærkt opsat på at vise landstræner Ulrik Wilbek, at han skal med til EM på hjemmebane i januar.

Landstræneren sagde tak for indsatsen ved kort efter kampen at udtage Spellerberg til Golden League-turneringen i Norge, der bliver spillet i næste måned.

Højt niveau

- Bos stærkt stigende formkurve er så imponerende, at en udtagelse til Golden League er både logisk og fuldt fortjent, siger Wilbek. Ikke nok med, at Bo scorer ti gange i en direkte topduel, der blev spillet på et ekstremt højt niveau, men han har en finger med i spillet i næsten alt, hvad KIF Kolding København foretager sig. Og han har som sagt spillet strålende i hele perioden op til aftenens kamp, tilføjer landstræneren.

I dagens anden kamp vandt rækkens nummer tre, Sønderjyske, 24-21 ude over pointløse Skive fH. Sønderjyske har ni point for seks kampe.