TV der bevæger dig

Spillerne: Han var ikke den rette træner...

Peter Bredsdorff-Larsen er en flink mand, men han er ikke den rette træner til at bringe spillertruppen i KIF Kolding videre, mener spillerne.

Joachim Boldsen deler penge ud i Legoland. I dag deler han kritik af træneren ud.

Det er essensen af spillernes interne møde i sidste uge, som i sidste ende førte til trænerens fyring mandag.

At træneren så skulle læse om det i pressen i weekenden, beklager spillernes repræsentant, Joachim Boldsen.

- Det er desværre sket. Uanset, hvor meget jeg graver, kan jeg ikke finde ud af, hvordan, men vi spillere er da meget skuffede over, at pressen fandt ud af det. Det beklager vi, siger Joachim Boldsen.

Motivationsboost

- Vi kunne godt ønske os et skub i en anden retning. Et motivationsboost, om du vil. Ikke dermed sagt, at Peter er en dårlig træner eller en dårlig person. Vi har bare vurderet, at der skulle noget andet til for at skubbe os længere op, end vi allerede er.

Joachim Boldsen og den øvrige spillertrup har allerede en idé om, hvem der bør afløse Peter Bredsdorff. Navnene vil han bare ikke ud med.

- Vi er kommet med konkrete bud til Jens Boesen på, hvem det kunne være. Så er det op til ham og bestyrelsen at se, om det er muligt.

Grænse for kritik

Overfor Ritzau erklærer Peter Bredsdorff-Larsen sig utilfreds med, at spillerne ikke er kommet til ham med sin kritik, fordi han selv står for en åben kommunikation. Den kritik vil spilleren imidlertid ikke tage på sig.

- Der er jo en grænse for, hvor langt man kan gå med sin kritik. I sidste ende må man sige, at det er sådan tingene fungerer i vores verden. Man kan selvfølgelig se tilbage og vurdere, om vi skulle have gjort anderledes, men det gjorde vi altså ikke.

KIF Kolding spiller pokalkamp i Skanderborg på onsdag. Her står assistenttræner Lars Krogh Jeppesen i spidsen for holdet.