TV der bevæger dig

COVID-19

Spritfabrik holder lagersalg: Billig festivalsprut trak lange køer i Kolding

Søndag var der lange køer foran spritfabrikken Danmark i Kolding. Fabrikken sælger som følge af coronakrisen ud af små shots, Fiskefjæs og andre varer til spotpriser. Alkohol som skulle have været solgt på sommerens festivaler.

Køen foran Spritfabrikken Danmark var flere kilometer lang, da der søndag var lagersalg på billig sprut, som skulle have været solgt på sommerens aflyste festivaler. Privatfoto Foto: Stephan Fokdal

Et lagersalg hos Spritfabrikken Danmark i Kolding trak søndag lange køer. På grund af sommerens mange aflyste festivaler er fabrikken brændt inde med en stor lagerbeholdning af shots og andet alkohol.

- Der var gode rabatter. Men køen var godt nok lidt vildere, end jeg havde regnet med.

Stephan Fokdal, koldingenser

Og det har fået folk til at valfarte til fabrikken, som ligger i et industriområde på Venusvej.

Overvældede

- Vi er fuldstændig overvældede. Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os, at der ville komme så mange mennesker. Nu håber vi bare, at vi kan gøre alle glade og få solgt så meget som muligt, siger indehaver af Spritfabrikken Danmark, Hans Ulrick Winther Andersen, til Ekstra Bladet.

Lagersalget bliver afholdt både søndag og mandag i tidsrummet 16-21.

Søndag trak udsigten til billig alkohol ifølge Ekstra Bladet flere kilometer lange køer. Spritfabrikken Danmark har da også lovet smagsprøver til alle og besparelser på op til 60 procent. 

Tog sidste stykke til fods

Stephan Fokdal fra Kolding lagde søndag vejen forbi spritfabrikken for at handle ind til en konfirmation til september. Da han så køen, valgte familien at gå det sidste stykke for at undgå ventetiden. 

- Vi fik smidt bilen et stykke derfra, men vi fik da både købt lidt Verdi, Bacardi og Cuba Caramel. Vi havde et par fine rullevogne med, så vi kunne køre det hele de 300 meter hen til bilen, fortæller Stephan Fokdal, der regner med, at lagersalget har sparet ham for det halve af, hvad han normalt skulle have givet.

- Der var gode rabatter. Men køen var godt nok lidt vildere, end jeg havde regnet med.

Mest sete på tvsyd.dk