TV der bevæger dig

Stærkt trafikeret motorvej skal have ny asfalt - forvent kø

Motorvej E45 udenom Kolding skal have ny asfalt på en fire kilometer lang strækning. Selvom arbejdet udføres om natten vil det kunne skabe kø.

Asfaltarbejdet vil kunne skabe kø. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Fra på søndag og og cirka to uger frem udskifter Vejdirektoratet den nedslidte asfalt på E45 Sønderjyske Motorvej ved Kolding.

Arbejdet finder sted i sydgående retning mellem tilkørselsrampe 63 Bramdrupdam og frakørselsrampe 65A Kolding S. Strækningen er cirka fire kilometer lang.
 
Arbejdet indledes med, at den gamle belægning fræses af. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut males der nye striber på den nye asfalt.
 
Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Der er tale om en ny og mere klimavenlig asfalt.

Arbejdet vil primært blive udført som aften- og natarbejde mellem klokken 19.30 – 05.30, dog på søndage fra klokken 19.00 - 05.30.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Her kan vejarbejdet mærkers

  • I arbejdsperioden ledes den sydgående trafik over i det nordgående spor med et enkelt farbart spor i begge retninger.
  • Til- og frakørselsramperne i sydgående retning til E20 Esbjergmotorvejen samt til Kolding V ved motorvejskryds Kolding Vest vil være spærret i arbejdsperioden.
  • Ved spærring af til- og frakørselsramperne vil der være skiltet med omkørsel.
  • Der vil være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne længere rejsetid. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.
     

 

Mest sete på tvsyd.dk