Strømpesokke-røver er fortsat på fri fod

Efter to røverier på mindre end 14 timer op til weekenden er politiet mandag morgen uden afgørende spor af en 30 til 40-årig mand, der på strømpesokker med kniv truede sig til kontanter i en nærbutik i Lunderskov.

Røveriet mod Nærkøb på Storegade i Lunderskov fandt sted fredag formiddag, da en formummet mand på strømpesokker kort efter klokken 09.30 truede sig til et mindre kontant beløb, som han selv tog fra kassen.

Torsdag aften kort efter klokken 20 begik en mand med noget nær samme signalement røveri mod Nærkøb-kiosken på Tvedvej i Kolding. Her var røveren dog iført fodtøj - og der er flere træk til fælles ved de to røverier.

- Vi har endnu ikke fundet den afgørende brik til opklaringen af de to røverier. Vi hører derfor gerne fra borgere med tip eller viden om den bil, der blev brugt som flugtkøretøj ved røveriet i Lunderskov, siger vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, mandag morgen til TV SYD.

Røveren flygtede fra stedet i en mindre sort personbil. Registreringsnummeret begynder med AS, og de to sidste cifre er 93.

Ifølge signalementet af gerningsmanden er der tale om en mand, der er lys i huden, og som er 30-40 år gammel. Han er 165-170 centimeter høj. Han var iført lyseblå jeans og en mørkegrå hættetrøje. Han formummede sig bag hætten, så hans ansigt ikke kunne ses. Over hættetrøjen bar han en mørk jakke.