Svært at drive rotter ud

Rotteplagen i Idrætsbygningen i Brostræde i Kolding har stået på i tre-fire uger. Og når rotter først har vænnet sig til et sted, så er de svære at drive ud, siger firmaet Rentokil.

Firmaets rottebekæmper mener, at rotteplagen er begrænset på 1. sal i Idrætsbygningen. Rotterne er formentlig komme ind i forbindelse med ombygning og renovering af lokalerne.

- Den milde vinter betyder faktisk, at vi oplever færre tilfælde, hvor rotterne søger ind i huse. Det er først efter nogle dage med hård frost, at rotterne søger varme i huse, siger teknisk chef Claus Schultz fra Rentokil til TV SYD.

Foreløbig er fem rotter blevet fanget.

1. sal i Idrætsbygningen er lukket, indtil rotterne er bekæmpet. Det betyder, at Kolding Taekwondo Klub, Kolding Handicap IF og et KIF gymnastikhold er hjemløse.

Claus Schultz bekræfter, at rotter, som har vænnet sig til at være indendøre, kan være svære at få ud. Men han er overbevist om, at der er tale om strejfere.

Det samme er tilfældet med de rotter, som i vinter har lukket supermarkeder overalt i regionen. Der er ikke tale om nogen øget rotteplage.