Tag med ClubSyd til gratis public service-møde i Herning

Som medlem af ClubSyd, kan du komme til en gratis høring i Herning Kongrescenter mandag den. 8 maj. Temaet er "Et mediedanmark i balance."

Som medlem af ClubSyd kan du komme gratis til høring i Herning Kongrescenter mandag den 8. maj. Her kan du lufte din holdning til, hvordan den licens, vi alle er med til at betale, skal bruges.

Ifølge TV SYDs direktør, Betina Bendix, er seernes opbakning til begivenheden afgørende, for det er den bedste mulighed for at vise politikerne, at TV SYD betyder noget i seernes hverdag.

- Når licensen diskuteres, er det altid af politikere og mediechefer et sted i København. Almindelige borgere har ikke meget at skulle have sagt om public-service, selvom det jo egentlig eksisterer for folkets skyld. DR fjernstyrer alle sine regionskanaler fra hovedsædet i København. JydskeVestkysten styres fra Vejle, selvom det jo egentlig ligger i Esbjerg. Der er ikke mange mediehuse tilbage, der styres fra det område ,de sender fra. Det gør TV SYD stadig, og det gør vi ,fordi vi gerne vil være tætte på vores seere. Vi ved, hvad der rører sig i området, for vi bor og lever blandt de mennesker, vi er til for. Der eksisterer fordomme om alle dele af landet, men de fordomme kan altså ikke viskes ud på en éndags udflugt fra København til Vestjylland. Det tager tid at finde folkesjælen i en landsdel. Ved at komme til høringen den 8. maj,kan seerne vise politikerne, at de gerne vil have lokale nyheder fra lokale medier. Det er vigtigt for fremtidens public-service, fortæller Betina Bendix.

Simon Kvamm, Esben Bjerre, kulturminister Mette Bock og mange andre store profiler deltager.

Debatter direkte med toppen af Danmarks mediebranche og giv din mening til kende.

Der vil være gratis bustransport med forplejning.

Du kan tilmelde dig på www.clubsyd.dk. Tilmelding er gratis.