Taxa-Rene ind i teater-bestyrelse

Skuespilleren Anders W. Berthelsen, bl.a. kendt som Rene i "Taxa", havde mandag sin første arbejdsdag som medlem af bestyrelsen i teatret Mungo Park i Kolding.

Den kendte skuespiller er opvokset i Kolding. Han synes, at Mungo Park er et godt initiativ, så han har sagt ja til opfordringen om at træde ind i bestyrelsen.

Glæder mig til at komme igang

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang og høre om de mange ting, som teatret allerede er engageret i og som ligger på tegnebrættet. I første omgang kommer jeg til at byde ind med mit brede kendskab til Kolding.

- Jeg har måske også allerede nogle idéer, vi skal vende. Min plan er i hvert tilfælde i den grad at være med til at styrke synligheden omkring huset, så endnu flere koldingensere kan få øjnene op for, hvor godt teatret er.

Afløser kollega

Anders W. Bertelsen afløser en anden skuespiller, nemlig Peter Reichhardt, der har en fortid som direktør for søsterteatret i Allerød. Bestyrelsen på Mungo Park i Kolding består desuden af formand Christian Dahlager, Niels Haahr, Nikolaj Cederholm og Peder Kjølhede.

Fik gennembrud i Taxa

Fakta om Anders W. Berthelsen:

Anders Wodskou Berthelsen er født 28. september 1969 i Kolding.
Dansk skuespiller, der fik sit store gennembrud i DRs dramaserie TAXA.
Han udbyggede succesen i Søren Kragh-Jacobsens film "Mifunes sidste sang", Lone Scherfigs "Italiensk for begyndere" og tv-serien "Krøniken".
Trådte sine barneben i Koldig og var blandt andet aktiv på Dronning Dorothea Teater og optrådte med et comedyshow på det daværende Sans Soucis.

Bestyrelsesposten på Mungo Park i Kolding er hans første.