Traditionsrig lysfest tænder igen op

Geografisk have vil blive lyst op af bål og fakler, når der igen i år bliver afholdt lysfest fredag aften.

Når mørket sænker sig over Kolding i aften, så vil ét sted lyse lidt mere op end alle andre steder – nemlig Geografisk Have, der åbner haven til endnu omgang lysfest kl. 18 i aften. 

- Det bliver helt sikkert en skøn aften med appel til mange sanser. Vi glæder os til at tage imod alle vores gæster. Sidste år var det et velbesøgt arrangement. Vi forventer, at der kommer endnu flere i år, hvis vejrguderne er venligt stemte, siger leder af Haven, Lene Holm, i en pressemeddelelse.

quote

Vi forventer, at der kommer endnu flere i år, hvis vejrguderne er venligt stemte.

Lene Holm, leder af Geografisk Have

Lysfesten er blevet en tradition i Kolding, og i år er der er også fyldt med aktiviteter. Blandt andet rundvisning i haven samt musik og lysshow. Der er mad fra den lokale restaurant. Naturfagskonsulenter kommer også og gør gæsterne klogere på nattens væsner og dyr.

- I lysværkstedet bliver der mulighed for at lave sit eget bivokslys og i væksthuset vil der være øl-smagning, fra Trolden Bryghus, for de voksne, skriver Lene Holm.

Entreen er fra kl. 18:00, 50 kr. for voksne og 30 kr. for pensionister. Børn og studerende kommer gratis ind. Der vil også blive tændt op i snobrødsbålene så børnene kan lave snobrød.