TV der bevæger dig

Trænere har mistet gejsten

Trænerne for Kolding Q førstehold i kvinde-ligaen har mistet gejsten og har ønsket at fratræde med øjeblikkelig virkning.

Tommy Holm (midt i billedet) og René Voss (nr. to fra højre med siden til) da U 18 vandt jysk pokal-turnering i juni. (foto: Koldng Q)

Cheftræner René Voss og assistenttræner Tommy Holm har meddelt klubben, at de ikke i øjeblikket har den energi, gejst og motivation, som de mener skal være tilstede, når man spiller i den bedste kvinde-fodboldliga. Derfor har de ønsket et frivillig pause, inden de for alvor er kommet igang.

Ikke opbakning i spillertrup

De to trænere tiltrådte før ferien. De har i over tre år har stået for klubben U18-hold, følte ikke, at de kunne få 100 pct. opbakning i spilletruppe - og havde derfor ikke den energi, der skulle til, siger Kim Kjærhus fra Kolding Q.

Kolding Q har accepteret beslutningen med beklagelse. De erkender, at der har været uro i forbindelse med trænerskiftet hen over sommeren, bl.a. fordi de i tre uger deltog i en planlagt tur til USA med U18-holdet. 

Langsigtet løsning

Kommerciel chef, Kim Kjærhus, siger, at klubben nu forsøger at finde en løsning på trænerproblemet, så førsteholdet kan komme gennem efterårssæsonen på bedst mulige måde. I vinterpausen vil ledelsen arbejde på en langsigtet løsning, som også tager højde for, at der fra næste år indføres skærpede krav til både spillere og trændere i den bedste kvindeliga.

Mere sport