Trods sne glider trafikken uden problemer og alvorlige ulykker

Natten til tirsdag har ikke givet nye større mængder sne i TV SYDs område, hvorfor den trafikale situation tidlig tirsdag morgen er god.

Der kan dog fortsat være glatte veje på udsatte steder, så der stadig grund til at køre forsigtigt - men der er ikke udsigt til, at mandag morgens trafikale kaos gentager sig i dag.

quote

Der har kun været tale om bløde buler - og ingen er kommet noget til.

 Jørn Bystrup, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Trods mandagens megen sne og glatte veje så har ingen af de to lokale politikredse registreret alvorlige trafikulykker det seneste døgn.

- Vi har haft en enkelt sværtransport, der mandag aften var i problemer på hovedvej 11 ved Bredebro - men ellers ingen uheld, siger vagtchef Erik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

Sydøstjyllands Politi har også haft en rolig nat - og i det hele taget har snevejret først og fremmest medført langsom trafik.

- Der har kun været tale om bløde buler - og ingen er kommet noget til, oplyser vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi.

Tirsdag morgen kan give lidt sne eller slud, men snart klarer det op med lidt eller nogen sol. Temperaturerne vil ligge mellem 1 og 3 graders varme.