TV SYD bliver i Kolding-området

TV SYD overvejer at bygge sit eget tv-hus, og det skal sandsynligvis ligge i Kolding-området.

I dag bor stationen i lejede lokaler i Seest i udkanten af Kolding.

Overvejelserne om den regionale tv-stations fremtidige hjemsted er snart gjort færdige - og starten på et byggeri afventer lige nu resultatet af det kommende medieforlig.
 
Det fremgik af generalforsamlingen for TV SYD A/S, der tirsdag fandt sted i Kolding.

Her slog bestyrelsesformanden, Ingrid Sand Simonsen, fast, at TV SYDs bestyrelse er klar til at gå videre med byggeplanerne for et nyt tv-hus, når man kender de økonomiske konsekvenser af medieforliget:

- Vi flytter næppe langt væk fra Kolding og vi vil hurtigt kunne gå i gang med byggeriet, når medieforliget er på plads, sagde Ingrid Sand Simonsen i sin beretning.
 
Heri kunne hun også glæde sig over et overskud på 655,000 kroner og en stor tilslutning til TV SYDs støtteforening, der nu har 23.000 medlemmer.

Fremgang i seertal

Igen i 2009 har TV SYD haft fremgang i seertallet til 19,30-udsendelsen, der i gennemsnit havde 121.000 seere mod 118.000 året før.

Der er nye initiativer på vej fra TV SYD, der fra Støtteforeningen har fået midler til projektet: ?Seerne viser?.

- Projektet skal afdække, om der i vores sendeområde er et potentiale af optagelser fra private videokameraer og mobiltelefoner, der kan gøres udsendelsesegnet. Både til internettet og til TV.

- Lykkes forsøget, har vi fundet en kilde til en række billeder, der ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. Hertil kommer, at vi helt givet vil rette fokus mod en yngre målgruppe end vore trofaste kerne-seere, siger TV SYDs adm. direktør Hans Egon Lorenzen.