TV der bevæger dig

Unge flygtede fra trafik-drab

Politiet i Kolding udspørger syv unge, hvem der kørte en bil, der fredag morgen ved syv-tiden dræbte en 50-årig cyklist.

Fire unge er i forhør efter trafik-drab ved Kolding.

En 50-årig mandlig cyklist døde, efter at han blev påkørt af en flugtbilist på Egtvedvej nær Kolding. Fire unge er anholdt, senere yderligere tre, men ingen vil sige, hvem der kørte bilen, oplyser leder af lokalpolitiet i Kolding, Verner Pedersen.

Lange bremsespor

Den dræbte er fra lokalområdet, og han kom cyklende ad Egtvedvej ind mod Kolding, da han blev ramt. I samme retning, som han kørte i, kom en bil, der overhalede en anden bil og påkørte cyklisten, lige før han kommer ind på cykelstien, siger Verner Pedersen til Ritzau.

- Det er altid ualmindeligt groft, når man laver sådan noget og så forsvinder fra stedet. Der er ingen tvivl om, at bilen har kørt for hurtigt. Der er meget lange bremsespor, fortæller han.

Politiet har fundet frem til den bil, som de mener var indblandet i påkørslen. Samtidig er syv unge - deriblandt en kvinde - anholdt.

- Vi har fire anholdte, som har været involveret omkring bilen. Vi skal finde ud af, hvem der har kørt bilen, og der er ikke nogen, der lige står frem og tilstår, siger Verner Pedersen.

To skal i grundlovsforhør

Politiet besluttede fredag sidst på dagen at fremstille to mænd i 20'rne i grundlovsforhør lørdag morgen i Retten i Horsens. De er ifølge Verner Pedersen sigtet for uagtsomt manddrab.

Bilen er sendt til teknisk undersøgelse.