TV der bevæger dig

Vi blev ikke presset til en fyring

Ledelsen i KIF Kolding København følte sig ikke presset af spillerne til at fyre Peter Bredsdorff-Larsen som cheftræner, fordi flere af dem har aktier i klubben.

Ledelsen i KIF Kolding København følte sig ikke presset af spillerne til at fyre Peter Bredsdorff-Larsen som cheftræner, fordi flere af dem har aktier i klubben.

Det fastslår KIF-direktør, Jens Boesen, da han bliver spurgt, om det er korrekt, at de tidligere AG København-spillere, Joachim Boldsen, Lars Jørgensen og Kasper Hvidt, har smidt penge i klubben, da de sidste år blev en del af det tværnationale håndboldprojekt.

- Det har de, ja. De er aktionærer, men det er der mange spillere, der er. Og der er tale om en meget lille aktiepart.

Spørgsmål: Har deres medejerskab betydning for de ting, der sker og bliver besluttet i klubben?

- Nej, overhovedet ikke. Det har i hvert fald ikke haft nogen betydning i den her diskussion, siger Jens Boesen og tilføjer:

- Spillerne kom med deres input, og dem valgte vi at lytte til. Det her med, at de er stærke, fordi de er medejere, holder ikke.

Søndag kom det frem, at spillerne i KIF ville have en ny træner, fordi de angiveligt var utilfredse med Peter Bredsdorff.

Og dagen efter meddelte klubben officielt, at landsholdets tidligere assistenttræner ikke længere skal sidde på trænerposten i KIF Kolding København.

Bredsdorffs exit kommer efter en sportsligt skuffende afslutning på sæsonen for den ambitiøse håndboldklub, der tabte DM-finalen til Aalborg Håndbold og røg ud i kvartfinalerne i EHF Cuppen mod Team Tvis Holstebro.

- Vores overvejelser har været mangfoldige, men vi har en ambition om, at projektet skal udvikle sig. Og så træffer man et valg og derigennem også et fravalg.

- Og det er nemmere at smide en træner ud end 10 spillere, påpeger KIF-direktøren.

Peter Bredsdorff-Larsens afløser præsenteres på et pressemøde fredag klokken 11.

Mere sport