Video: Se her hvem der hepper på Congos håndboldkvinder

Kolding Kommune har parret folkeskolerne med de landshold, der spiller VM-håndbold i Kolding. På Kolding Friskole hepper de derfor nu på Congo.

- Congo Allez! Congo Allez! Congo Allez!

Sådan lyder det i Sydbank Arena i Kolding, når Congo senere spiller deres tredje kamp ved VM i kvindehåndbold mod Sydkorea. Her sidder en flok skoleelever fra Kolding Friskole nemlig klar på lægterne til at heppe på deres nye venner fra Congo.

I anledning af, at VM-slutrunden i kvindehåndbold i disse dage finder sted i Kolding, har Kolding kommune nemlig parret folkeskolerne i kommunen med de landshold, der spiller VM i Kolding. Og der har Kolding Friskole altså fået tildelt landsholdet fra Congo.

Folkeskoleeleverne har derfor lært om det afrikanske land, deres flag og lavet en udstilling om holdet, der er udstillet i Sydbank Arena under VM. Nogle elever har også mødt spillerne fra holdet.

I alt 11 forskellige skoler er med i arrangementet, hvor de andre VM-hold er Brasilien, Frankrig, Tyskland, Argentina og Sydkorea. Ud over VM-holdene har flere håndboldpersonligheder også været med til at sikre håndboldoplevelsen for folkeskoleeleverne.

Du kan se her, hvordan Kolding Friskole vil bakke op om Congos landshold tirsdag, hvor 200 elever hepper i hallen.  Congo spiller mod Sydkorea klokken 16.

Congo Allez, synger folkeskoleeleverne på Kolding Friskole