TV der bevæger dig

Vokseværk giver skulderklap

Der er symbolske skulderklap til Kolding-virksomhed, der har haft vokseværk i de sidste 5 år. Nu kåres den som årets syd- og sønderjyske iværksætter.

Årets Iværksætter i Syd- og Sønderjylland blev virksomheden Nordic Transport Group, Continent. Her modtager direktør Michael Hjort prisen. Foto: EY Entrepreneur Of The Year

Det er en glad salgsdirektør for NTG Continent, som TV SYD møder på virksomhedens parkeringsplads i Kolding.

- Vi er utroligt beærede over det, siger salgsdirektør Stig Holm til TV SYD.

Torsdag aften vandt virksomheden en pris, som Årets Iværksætter i Syd- og Sønderjylland.

Prisen blev uddelt af EY - Entrepreneur of the Year, og betyder at NTG Continent nu går videre sammen med andre landsdelsvindere, der skal kæmpe om at blive Årets Iværksætter-virksomhed i hele landet.

Når årets pris i Syd- og Sønderjylland går til Nordic Transport Group, Continent, er det fordi virksomheden har vokseværk.

Vi er utroligt beærede over det.

Stig Holm, salgsdirektør i NTG Continent

I løbet af de sidste 5 år der er gået, siden virksomheden blev etableret i 2011, så er der ansat 500 mennesker, virksomheden har 29 forskellige afdelinger i 11 lande, og omsætningen nærmer sig de 2 milliarder.

- Vi vidste jo godt, at vi var i fremdrift, men det er der jo så mange, der er, så vi tager det virkelig som et cadeau til vores måde at drive virksomheden på, siger salgsdirektør Stig Holm til TV SYD.

I slutningen af november kårets Årets Danske Iværksætter i Bellacenteret. Den konkurrence er NTG Continent med i, efter at virksomheden har vundet lokalt. 

Og salgsdirektøren i NTG Continent er forhåbningsfuld.

- Vores gruppe har de samme væksttal og nogle måske endda endnu større, så som gruppe ligger vi godt, siger Stig Holm til TV SYD.

 

Hvor glade vi er? På en skala fra 1 til 10, der er det nok 12, siger salgsdirektør i NTG Continent, Stig Holm til TV SYD. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD