TV der bevæger dig

Voldsomt røveri mod guldsmed

Kort efter klokken 11 har tre mænd begået røveri mod en guldsmedeforretning i Jernbanegade i Kolding.

Klokken 11.07 blev overfaldsalarmen udløst, da tre mænd trængte ind i Lykkes Guld og Sølv, Jernbanegade 23 i Kolding. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Klokken 11.07 blev overfaldsalarmen udløst, da tre mænd trængte ind i Lykkes Guld og Sølv, Jernbanegade 23 i Kolding. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

00:22

Tre mænd begik torsdag formiddag røveri mod en guldsmed i Kolding. Politiet eftersatte røverne, der kørte galt syd for Haderslev og flygtede fra bilen. Video: Vibeke Marcussen og Thor Hedegaard, TV SYD

1 af 3

Klokken 11.07 blev overfaldsalarmen udløst, da tre mænd trængte ind i Lykkes Guld og Sølv, Jernbanegade 23 i Kolding. De tre gerningsmænd var iklædt mørkt tøj, og de truede sig til at få udleveret smykker. Mændene beskrives af vidner som østeuropæiske af udseende.

De flygtede i  en mørk Ford Mondeo af ældre model med registreringsnummer GL29MIN, der kort efter røveriet blev spottet på motorvejen mod syd og forfulgt.

- Under flugten i høj fart på motorvejen smed de genstande ud af bilens vinduer for at distrahere forfølgerne. Ved Haderslev drejede de fra motorvejen - men kørte galt på Tøndervej, hvorefter  de tre mænd tog flugten til fods ind i noget skov. En person er nu anholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi, siger vagtchef Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Et stort politiopbud med hunde er lige nu sat ind i eftersøgningen af de to sidste røvere i skovområdet ved Haderslev, ligesom en helikopter sættes ind i jagten, hvis sigtbarheden tillader det.

Opdatering: Det har tidligere fremgået af artiklen, at gerningsmændene under røveriet smadrede guldsmedens udstillingsmontrer, men det var ikke korrekt. TV SYD beklager. 

Fredag blev de sidste to røvere anholdt

Læs også Eftersøgte guldsmederøvere er blevet anholdt