Her er skønt juleklip lavet af børn og voksne: Kom også med dit bud

Klipper eller folder du lidt julepynt i papir til dit juletræ i år, så vil vi her på TV SYD meget gerne se det. Upload et billede af dit eller børnenes arbejde inden torsdag klokken 9 og vær med i konkurrencen om at blive denne uges Krea Konge.

Denne uges udfordring i Krea Kongen Jul kræver, at man sætter sig ned og lader saksen eller hænderne arbejde i papiret, og så kræver det som altid en portion kreativitet og måske lidt tålmodighed.

Lørdag aften blev den nye udfordring skudt i gang, og denne gang skal I pynte et juletræ med hjemmelavet julepynt lavet i papir. Her er de første bud:

Det er papirdesigner Karen-Marie Fabricius fra Karen-Marie Klip og Papir i Gråsten, der er denne uges ekspert.

Hun kan inspirere dig til at komme i gang. Hun har i mange år arbejdet med sin store passion - papirkunst, og hun skal finde en vinder af denne uges konkurrence.

For Karen-Marie er særligt én ting vigtigt, når hun skal bedømme og finde ugens vinder:

- Jeg skal kunne mærke julestemningen. Når jeg ser træet, skal det ramme mig lige i hjertet, og så gør det da ikke noget, hvis man har brugt den klassiske julepynt på nye måder, fortæller hun.


Alle kan være med

Det er vigtigt at understrege, at alle kan være med - børn som voksne - og at man skal kaste sig ud i det, man finder mest spændende. Så om pynten er foldet, flettet eller klippet og klistret er ikke afgørende - men det er ideen og kreativiteten.

Det er heller ikke afgørende, hvor stort træet er - eller om det er lavet af plastik, gran eller noget helt andet. Det eneste krav er, at du pynter det med hjemmelavet papirpynt. 

Deltag i Krea Kongen Jul

Er du blevet inspireret til at pynte et juletræ med masser af papirkunst og papirpynt, så tøv ikke med at melde dig til udfordringen ved at sende et billede af dine kreative udfoldelser via formularen herunder.

Deadline for at indsende et billede og være med i konkurrencen er torsdag klokken 9. Hver uge finder vi en vinder, der får en julekurv med søde sager og materialer til flere julesysler.

Vi håber, at du vil lege med og deltage i jagten på at blive ugens JuleKrea Konge.

Du uploader på tvsyd.dk/kreakongenjul eller i formularen her: