Krea Kongen Jul: Vis os dine hjemmelavede julelys og vind en julekurv

I denne uges udgave af Krea Kongen Jul lyder udfordringen, at du skal dekorere et julelys. Send os et billede og deltag i konkurrencen om at blive denne uges Krea Konge.

På lørdagene op mod jul har TV SYD budt til julehygge med Krea Kongen Jul, hvor du kan få inspiration til at lave juleaktiviteter.

Hver uge er der en ny udfordring, og en ekspert giver sine bedste råd til, hvordan du kan løse opgaven.

Pynt et julelys

I denne uges udfordring i Krea Kongen Jul skal du dekorere et julelys.

Julelyset kan laves, fuldstændig som du ønsker. Uanset din erfaring med at dekorere lys, så kan du være med i denne uges udfordring, så slip fantasien løs og find pynteglæden frem.

Se de første bud på hjemmedekorerede julelys her:

Ekspert glæder sig til at se jeres flotte arbejde

Denne uges ekspert i Krea Kongen Jul er lysestøber Søren Olesen fra Rømø Lys. Han har de seneste 20 år levet af at lave lys og elsker sit fag.

- Jeg elsker at eksperimentere med lys. At sno dem på forskellige måder, male på dem, pynte dem med forskellige effekter og eksempelvis lave dem om til nisser. Der er ingen grænser for kreativiteten, siger Søren Olesen.

Om Krea Kongen Jul

Søren Olesen glæder sig til at se, hvad I derhjemme finder på i denne uges udfordring.

- Jeg håber, at de har det sjovt med at finde på alt muligt og måske dekorere det på helt nye måder. Men det skal se godt ud. Det er vigtigt for mig, at det ikke bare er kreativt, men også pænt, så man vil have det stående, siger han.

Sådan deltager du i konkurrencen

Når du har lavet dit bud på et smukt, sjovt eller fantasifuldt julelys, så tag et billede af dine anstrengelser og upload det her på siden via formularen herunder.

Deadline for at indsende et billede er torsdag den 9. december klokken 9.

Hver uge finder vi en vinder, der får en julekurv med søde sager og materialer til flere stunder med kreativ leg.

Vi håber, at du vil lege med og deltage i jagten på at blive ugens Krea Konge.