TV der bevæger dig

KREA KONGEN

Krea Kongen - ny udfordring: Lav en blomsterdekoration

Det behøver ikke at koste en bondegård at lave en fin blomsterdekoration. Denne uges udfordring i Krea Kongen går på at lave en blomsterdekoration med ting fra haven.

Gert Jensen er chefgartner hos Universe i Nordborg og ekspert i denne uges udfordring i 'Krea Kongen'. Foto: Line Haunstrup

I denne uges udfordring i 'Krea Kongen' skal du lave en blomsterdekoration. Men det behøver ikke at koste en bondegård at lave en fin dekoration, så derfor skal den bestå af ting, du kan finde i haven.

Eksperten i ugens udfordring er Gert Jensen, der er chefgartner hos Universe i Nordborg.

00:25 Luk video

I løbet af ugen vil han komme med tips og tricks til, hvordan du løser udfordringen på TVSYD.dk/kreakongen. Så husk at følge med, hvis du skal have et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Nyt program på TV SYD

Krea Kongen er TV SYDs nye lørdagsprogram, hvor du vil få inspiration til, hvordan du på kreativ vis fordriver tiden derhjemme, indtil coronakrisen er drevet over.

Hver uge stiller vi en ny udfordring, mens en ekspert vil give dig sine bedste råd til, hvordan du kan løse den kreative udfordring, vi stiller.

Læs også Nyt program: Krea Kongen udfordrer dig til at være kreativ under coronakrisen

Ingen konkurrence uden præmier. Hver uge finder vi en vinder, som – udover et "Ugens Krea Konge"-diplom – får en kurv med søde sager til en værdi af 500 kroner.

Deadline for at indsende et billede og være med i konkurrencen er hver torsdag klokken 9. Du uploader dit billede i formularen herunder eller på TVSYD.dk/kreakongen, hvor du også kan finde meget mere om 'Krea Kongen' og hente inspiration fra de tidligere udfordringer.

 

Mest sete på tvsyd.dk