TV der bevæger dig

KREA KONGEN

Krea Kongen: Sådan laver du en blomsterkasse

Vil du gerne pryde terrassen eller haven med flotte blomsterkasser? Her er et par tips og tricks til, hvordan du kommer i gang.

Krea Kongen

I programmet Krea Kongen udfordrer TV SYD dig til at være kreativ under coronakrisen.

Hver uge stiller vi en ny udfordring, og i den forbindelse vil en ekspert komme med tips og tricks til, hvordan du kan løse udfordringen.

Se mere på TVSYD.dk/kreakongen

Skal terrassen eller haven have et skud farver? Eller vil du gerne give de gæster, der kommer på besøg, en fin velkomst ved din hoveddør?

Så er blomsterkasser en let måde at gøre dét på.

Her giver indretningsarkitekt Nancy Gerber dig et par gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at lave blomsterkasser. Nancy Gerber lever af at skabe indbydende miljøer hos private og virksomheder.

Hvis du har en gammel æblekasse, kan den være et godt udgangspunkt til en blomsterkasse. Her anbefaler Nancy Gerber, at du putter en ukrudtsdug i bunden, som så kan holde jorden på plads.

01:00

Foto: Line Haunstrup

Luk video

Du kan vælge at placere blomsterkassen på terrassen. Men du kan også vælge at hænge den op. Her kan man bruge forskellige typer af ophæng, men Nancy Gerber foretrækker at bruge en natursnor.

Her viser hun, hvordan man fletter snoren og hænger blomsterkassen op i snoren.

00:51 Luk video

 

I løbet af udfordringen er der kommet rigtig mange flotte bud på blomsterkasser ind i TV SYDs indbakke. Dem kan du se herunder.

 

Her kan du se hele sjette afsnit af Krea Kongen, hvor Nancy Gerber også giver et par råd til, hvordan du laver en blomsterkasse.

10:11 Luk video
Mest sete på tvsyd.dk