44.000 borgere får SMS om at stemme til kommunalvalget

Sønderborg Kommune sender SMS til 44.000 borgere for at minde alle om kommunalvalget den 21. november.

Sygehuset gør det, og biblioteket gør det. Sender en SMS, når man har en aftale, eller når der er arrangementer. Nu springer Sønderborg Kommune med på vognen og sender en SMS, der skal huske borgerne på kommunalvalget.

Der vil blive udsendt to sms'er med nogle ugers mellemrum. Tirsdag kommer den første, der minder om, at der nu er tre uger til valget. Dagen før valget kommer nummer to. Begge SMS'er indeholder en opfordring til at gå hen og stemme. De vil være underskrevet "Sønderborg Kommune".

quote

De fleste bruger deres telefoner meget. Derfor er det oplagt for os at sende en SMS.<br /> 

Betina Wichmann Knudsen, ansvarlig for kommunalvalget i Sønderborg Kommune

 - Vi ser SMS'erne som et naturligt supplement til de andre måder, vi gør opmærksom på, at der er kommunalvalg. Det er efterhånden helt normalt, at man modtager påmindelser via SMS, og de fleste bruger deres telefoner meget. Derfor er det oplagt for os at sende en SMS, fortæller ansvarlig for kommunalvalget i Sønderborg Kommune, Betina Wichmann Knudsen, i en pressemeddelelse. 

SMS'erne vil blive sendt til 44.000 telefonnumre i Sønderborg Kommune. Da registreringen ikke indeholder modtagerens alder, vil en del af SMS'erne ende hos børn, der ikke kan stemme.

- Vi er sikre på, at de fleste børn blot vil slette beskeden - og er de i tvivl, vil de spørge forældrene, der kan forklare sammenhængen. Vi tror på, at borgerne i kommunen vil se det som en god hjælp til at huske dagen, siger Betina Wichmann Knudsen.