Bruno fik 192 stemmer sidst – alligevel stiller han op igen

Bruno Clausen var rimelig langt fra at komme ind ved sidste kommunalvalg. Han stiller dog op igen for at gøre Als til en bananrepublik.

En mand, et parti, en mission.

Bruno Clausen stiller som eneste person op til kommunalvalget for Alsisk parti, han går til valg på at ruske op i byrådet og gøre Als til en bananrepublik.

- Der er nok stor tvivl om, om det kan lade sig gøre, men det, jeg godt kunne tænke mig, er, at Als skal være en bananrepublik, siger Bruno Clausen til TV SYD.

Ved sidste valg fik han 192 stemmer, hvilket svarer til 0,4 procent af stemmerne, så der er lang vej igen, hvis han gerne vil vælges. Til sammenligning fik Enhedslisten i Sønderborg ved sidste valg 2,8 procent af stemmerne, hvilket var nok til at sikre dem et mandat.

- Jeg er nok den, de andre ikke vil lege med. Jeg er det dårlige selskab, småsynger Bruno Clausen, der synes, byrådet trænger til fornyelse.

- De er så tørre alle sammen, når man sidder i de paneler der, det er lige før, man kan høre stolen knirke, siger han.

Derfor har han også taget utraditionelle metoder i brug. Hans talerstol er en ombygget trailer, hvorfra han taler, synger og spiller musik.

Han er godt klar over, at hans chancer for at blive valgt ikke er så store. Derfor har han også gjort sig tanker om næste valg. 

- En ting er sikkert, hvis jeg ikke kommer ind den her gang, så ser I mig altså ikke næste gang, afslutter han.

Ved du, hvem du vil stemme på? Ta´ testen og find din kandidat her:

Tryk her for at tage testen