Carl Holst: Jeg stemmer ikke på Lose

Nuværende Venstre-folketingsmedlem og tidligere regionrådsformand Carl Holst stemte tirsdag morgen i Rødding - og afslørede her, at han ikke stemte på sin afløser som regionsrådsformand, Stephanie Lose.

For første gang siden 1993 er Carl Holst ikke at finde på stemmesedlen til et amts- eller regionsrådsvalg. Derfor kunne han møde afslappet op og afgive sin stemme til både kommunal- og regionsråd uden at skulle tænke på, hvor mange stemmer han selv får.

Der er dog stadig en "kandidat Holst" på stemmesedlen, da Lone Holst, der er gift med den tidligere regionsrådsformand, stiller op til byrådet i Vejen for Venstre.

Hun har fået Carls Holsts stemme - og også til regionsrådet har Carl Holst stemt på en lokal Rødding-kandidat, nemlig tidligere sparekassedirektør Kurt Jensen. 

- Jeg har selvfølgelig også fulgt valgkampen til regionsrådet tæt, selvom jeg nu har en anden rolle i politik. Jeg kunne sagtens have stemt på Stephanie Lose. Hun får mange stemmer - og det er fortjent. Men jeg har valgt at støtte vores lokale kandidat Kurt Jensen, siger Carl Holst til TV SYD.