Statsministeren på sønderjysk valgturne

Statsminister og Venstreformand Lars Løkke Rasmussen er tirsdag på valgturne i Sønderjylland og Esbjerg, hvor han besøger sine partifæller i den kommunale valgkamp.

Turen begyndte i Sønderborg Kommune kl. 09.30 med et besøg på Sønderskov-Skolen sammen med Venstres spidskandidat i Sønderborg Kommune, Peter Hansen. Sønderskov-Skolen er en af de skoler, som får del i regeringens skolepulje.

Derefter gik turen mod Aabenraa Kommune, hvor Lars Løkke Rasmussen og Venstre-borgmester Thomas Andresen kl. 11.30 besøgte virksomheden Meldgaard. I tæt samarbejde med kommunen har virksomheden arbejdet med at flytte folk fra passiv forsørgelse til arbejde.

Herefter går turen mod Tønder Kommune, hvor statsministeren og Venstres borgmester Henrik Frandsen kl. 14 tager på byvandring for at møde de lokale beboere til en snak ‎om politik.

I eftermiddag går turen til Esbjerg, hvor statsministeren kl. 16.45 vil besøge Venstres valgbutik og tale med borgere, kandidater og frivillige samt støtte op om Venstres spidskandidat Jesper Frost Rasmussens kampagne.

Også SFs formand Pia Olsen Dyhr er i området for at deltage i den kommunale valgkamp. I eftermiddag er hun kl. 15.45 i Søndergade i Horsens med SFs lokale spidskandidat Paw Amdisen.