Tillidskvinde håber på ro efter farvel til sundhedsdirektør

Tillidskvinde for de ansatte i Region Syddanmark håber på ro på arbejdspladsen efter turbulensen omkring først Carl Holsts farvel og nu den pludselig afsked med sundhedsdirektør Jens Elkjær.

- Vi har brug for, at der kommer ro på snarest muligt, så vi kan få lov til at passe vores arbejde. Hvis det her kan være med til at give mere ro, så hilser jeg beslutningen velkommen, siger tillidskvinde Lone Rasmussen til TV SYD.

Der er tidligt fredag eftermiddag gang i orienteringsmøder om situationen for regionens mange tusinde ansatte, der er fordelt på en lang række arbejdspladser - ud over regionshuset i Vejle.

- Jeg går ud fra, at man politisk træffer de rigtige valg om, hvem der skal forlade ledelsen. Det vigtigste er, at vi får en ledelse, som kan sætte en stopper for de dårlige historier. Jeg vil gerne opfordre regionsrådet til at tænke på medarbejderne, som har været meget mærket af de dårlige sager. Der er brug for, at der kommer fokus på, at vi kan have en normal arbejdsdag under en ordentlig ledelse, siger tillidskvinde Lone Rasmussen.

Hun giver også den fratrædende sundhedsdirektør rosende ord med på vejen:

- Jeg har ikke haft noget ønske om, at Jens Elkjær skulle forlade posten, og jeg tror, at mange medarbejdere har været rigtig glade for at have Jens som chef, lyder det fra tillidskvinde Lone Rasmussen.