1.500 gæster til snigpremiere på paradis af leg og Lego

1.500 borgere fra Billund havde sikret sig en af de eftertragtede pladser til søndagens store publikumstest i LEGO House i dag.

LEGO House bliver Billunds nye attraktion. Der er en måned til det slår dørene op til et paradis af leg og lego. Søndag blev huset testet ved en snigpremiere af 1.500 gæster fra lokalområdet. Og de havde travlt.

- Børnene kan få lov til at hygge og være kreative og bare lege. Forældre kan være det indre barn, som man jo er, siger Maja Iversen, som i dag testede LEGO House sammen med sin søn, Anton.

Jesper Vilstrup er direktør i LEGO House, og han var en glad mand under testen.

- Jeg har det fantastisk i dag. Det er en vidunderlig fornemmelse at gå rundt og se, hvor glade vores testere er.

Direktør har lært noget af testen

Den nye attraktion ligger midt i byen og LEGO forventer, at det bliver et nyt samlingspunkt for både turister og lokale. 

Sådan ser Billunds nye attraktion ud indefra.
Sådan ser Billunds nye attraktion ud indefra.

 

Jesper Vilstrup fortæller, at det er godt at få testet huset igennem, og der er da også ting, som skal ændres efter søndagens store test.

- I dag har vi lært, at vores opvask er lidt af en flaskehals, så det skal der ændres på for at give gæsterne en god oplevelse i restauranten.

De fleste ved godt, hvordan stuen og værelset kan se ud, når børnene har slået sig løs med LEGO i store mængder. Derfor har Jesper Vilstrup ansat en række unge studerende til at komme og rydde op, når alle de legesyge børn og forældre er gået hjem.

- Det er et ret attaktivt job at komme og skille klodserne ad og lægge dem på plads. Der har været masser af ansøgninger 

Lego House åbner for alle den 28.september.