Lego House slår dørene op i dag

350 gæster med kronprinsparret i spidsen samt dansk og international presse er inviteret til åbningen af Lego House torsdag eftermiddag klokken 13 i Billund.

250.000  gæster fra hele verden ventes årligt at besøge Lego House.

- Åbningsdagen vil være fyldt med aktiviteter, taler og kreative indslag. Og der vil helt sikkert være noget interessant at dykke ned i, uanset hvilken indgangsvinkel man har til at besøge huset, og vi glæder os helt vildt til at vise det frem, siger direktør i Lego House, Jesper Vilstrup, i en pressemeddelelse om åbningen. 

Indvielsesceremonien byder på taler fra Kjeld Kirk Kristiansen (3. generations-ejer af Lego-koncernen), Jørgen Vig Knudstorp (formand for Lego Brand Group) og arkitekten Bjarke Ingels, der har tegnet Lego House. 

quote

Vi glæder os helt vildt til at vise det frem.

Jesper Vilstrup, direktør, Lego House

Kronprinsesse Mary vil som den sidste taler klippe det røde bånd og således markere husets officielle åbning. Herefter vil kronprinsparret få en en guidet rundtur.

- Leg og læring er hjørnestenen i Lego-filosofien, og børn er i den henseende rollemodeller for os alle. Med deres nysgerrighed, kreativitet og fantasi lærer de helt intuitivt om den verden, de oplever. Vi er derfor også rigtig glade for, at kronprinsfamilien besøger Lego House, og på den måde er med til at inspirere endnu flere til at udfolde deres kreativitet gennem leg, siger direktør i Lego House Jesper Vilstrup. 

Uden for Lego House lige midt i Billund finder den offentlige fejring sted, hvor alle interesserede kan følge ceremonien fra huset via live-stream og efterfølgende indtage de offentlige terrasser.

Lego House