TV der bevæger dig

Vi køber rekordmange julegaver på nettet

15 procent af syd- og sønderjyderne har tænkt sig at købe flere julegaver på nettet i år sammenlignet med sidste år.

Det strømmer ind med pakker på Taulov Pakkecenter. Foto: Frederikke Langer, TV SYD

Den boomende nethandel giver forrygende travlhed på Taulov Pakkecenter og lige præcis i aften og i nat forventes at være en af decembers mest travle produktionsdøgn på centret.

- Vi forventer, at der kommer godt 50 procent flere pakker igennem vores pakkecenter her til aften og i nat, hvis vi sammenligner med et normalt døgn, siger Joan Lykke, der er chef for Taulov Pakkecenter, til TV SYD

Der er heller ikke noget at sige til, at der er travlhed. Nye tal fra TNS Gallup viser, at 50 procent af syd- og sønderjyderne har tænkt sig at købe julegaver på nettet i år – og at 15 procent regner med at købe flere julegaver online i forhold til sidste år.

Vi kan ikke sætte tal på endnu, men vi har en helt klar forventning om, at rekorden bliver slået.

Joan Lykke, chef, Taulov Pakkecenter

Den stigende handel på nettet har betydet, at PostNord er blevet nødt til at udvide med flere pakkecentre i Danmark. De seneste år har der kun været pakkecentre i Taulov og Brøndby, men i år er der åbnet pakkecentre i både Aalborg og Aarhus, og der er to på vej i Herning og Køge for at imødekomme de stigende pakkemængder som følge af den voksende nethandel.

PostNord forventer da også at slå rekorden i antallet af julepakker i år. Sidste år var de ude med 8 millioner julepakker, hvilket var rekord, men allerede nu kan de se, at den rekord formentlig bliver slået:

- Vi kan ikke sætte tal på endnu, men vi har en helt klar forventning om, at rekorden bliver slået, lyder det fra Joan Lykke, der er chef for Taulov Pakkecenter.

TV SYD har lavet en afstemning her på siden for at finde ud af, hvor mange af jer der køber julegaver på nettet, og resultatet ser indtil videre sådan her ud:

 

Mest sete på tvsyd.dk